Popis
Edgar Carvajal je prenasledovateľ príležitostí. Narodil sa v Coper v Boyaca, kde žil 30 rokov. Vyrastal tam, kde pestoval cukrovú trstinu, ale po utrpení poklesy ceny plodín, odišiel na pobrežie. Prišiel do San Pedro v Sucre a dva roku pracoval ako zberateľ bavlny. Motivovaný za dobrodružstvom však túto prácu zanechal a odišiel do Bolivar, kde pracoval ako lodný dopravca. Potom sa vrátil do svojho rodného mesta, kde ďalších 5 rokov pracoval s dobytkom. Neskôr emigroval do Chiquinquiry na západ od Boyaca a pracoval ako mestský transportér. Táto práca ho však nerobila šťastným, preto zamieril na východ do mesta Los Llanos, kde opäť pracoval s dobytkom, no tentokrát ich len prevážal spolu s banánmi do hlavného mesta. Po čase sa vrátil do rodného mesta, kde začal spravovať malú ovocnú farmu, no nakoniec odišiel do Bogoty pracovať ako vodič nákladného auta. Z Bogoty sa vydal za ropnými spoločnostiam do Puerto Gaitán či Vichardy, aby spravoval stádo dobytka.
Po tragickej udalosti v rodine, ho nakoniec jeho nohy zaviedli do San Cayetano, pretože si pripomenul, že najdôležitejšie je žiť v kruhu svojej rodiny.
Don Edgar teraz žije na farme, ktorá vyrába kakao už viac ako 60 rokov, ktorého krásna krajina je jeho každodenným ranným výhľadom a kde je zodpovedný za starostlivosť o špeciálne odrody kakaových stromov.
Podtóny: Citrónová kôra, syr a drevo
Odroda: Ťažká odroda Griollo hybridov
Zloženie: Nepražené Acao bobule