Spoločnosť Mesa Baja Agroindustria bola založená v roku 2016 a jej hlavným cieľom je identifikovať a sprostredkovať hodnoty kolumbijských poľnohospodárskych výrobkov a podporovať malých vidieckych producentov.

PANELA

Prírodné alternatívne sladidlo

PANELA pochádza z extrakcie trstinovej šťavy, ktorá je zahrievaná, aby sa znížil jej obsah vody, a následne sa tak stáva bohatým sirupom. Vďaka ľahkým karamelovým tónom a stopovým prvkom živín a minerálov, ako je železo, vápnik a fosfor, ako aj vyššiemu obsahu vitamínu C a vitamínu E, je Panela ideálnou voľbou pre pečenie, sladenie nápojov alebo dezertov, napríklad ryžového pudingu, ovsenej kaše alebo našej lahodnej kávy. Panela je s glykemickým indexom 55 jednoznačne lepšou alternatívou v porovnaní s bežným cukrom (glykemický index 80!).

VÝROBA A PRÍSADY

V porovnaní s inými sladidlami, ako je napríklad cukor sa Panela značky Mesa Baja vyznačuje jednoduchšími procesmi na spracovanie surovín a minimálnym pridávaním druhotných surovín. Vďaka tomu si Panela dokáže udržať potrebné živiny, vitamíny a jej špecifickú chuť.

OCHRANA PROSTREDIA

Vzhľadom na nízku úroveň procesu je uhlíková stopa pri výrobe sladidla Panela minimálna v porovnaní s procesom výroby cukru. Keďže ide o organický produkt, pri jej výrobe sa zaručuje zachovávanie a prispievanie k zdraviu agrosystémov, biologickej diverzity, biologickým cyklom či biologickej aktivite pôdy. Rovnako sa dohliada na neustále hľadanie komplexnej udržateľnosti systému ovplyvňujúceho ekologické a ekonomické sociálne oblasti.

SOCIÁLNY VPLYV

Výroba Panely sa stala nevyhnutnou súčasťou malých lokálnych farmárov, ktorí jej pestovaniu venujú celé svoje životy. Celé rodiny sa spájajú, aby pomohli vypestovať a spracovať Panela značky Mesa Baja a odprezentovať tak svoj región po celom svete.

PANELA 250g

250 gramové balenie  zdravého prírodného sladidla Panela.

PANELA 500g

500 gramové balenie  zdravého prírodného sladidla Panela.

vyskúšajte aj

jedinečné bio čokolády

vyrobené so sladidlom panela

Pri výrobe čokolád JuanChoconat sa používajú iba 100% organické produkty ako je aj sladidlo PANELA.

el chocolate responsable

100% kakao, nepražená

Čokoláda zo 100% kakaa s podtónom citrónovej kôry, syra a dreva, vypestovaná na farme v oblasti San Cayetano, ktorá už vyše 60 rokov pestuje kvalitné kakaové bôby.

el chocolate responsable

76% kakao, nepražená

Jedinečná čokoláda z nepraženého kakaa, Ocenená ako jedna z najlepších čokoládových tyčiniek na svete. ktorá môže obsahovať až o 80% viac antioxidantov ako bežná horká čokoláda.

golden chocolate

biela čokoláda, 52%
pomarančová

Sladká, jemná a citrusová. Tak sa označuje jedinečná mliečna čokoláda vytvorená z organického pomaranču a kakaových bôbov, pestovaných kakaovým hrdinom Doňom Zenonom.

Vyskúšajte lahodnú chuť Kolumbie od guau.sk.

Nájdete nás: